Το ιστορικό ρεκόρ και το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη 

Ιστορικό χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ αποκτά η χθεσινή νίκη του επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1 για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.
Το γκολ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν «γκολ-λύτρωσης» για τον 19χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό και γκολ νίκης για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1 στην κατάμεστη Τούμπα και έκανε το «δυο στα δύο» στη φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν κεφάλι στη βαθμολογία του 7ου ομίλου, σφιχταγκάλιασαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και παρέμειναν αήττητοι φέτος στην Ευρώπη, με ρεκόρ έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η νίκη επί των «Αετών» της Φρανκφούρτης αποκτά ιστορικό χαρακτήρα για τους «ασπρόμαυρους», καθώς ήταν η πέμπτη συνεχόμενη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που δεν το έχουν πετύχει ποτέ ξανά.

Το σερί νικών ξεκίνησε από το 3-0 επί της Χάιντουκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, ακολούθησαν οι δύο νίκες στα play-offs επί της Χαρτς με 2-1 στο Εδιμβούργο και 4-0 στην Τούμπα, ενώ στη φάση των ομίλων ο «Δικέφαλος» μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, το 2-3 στο Ελσίνκι και το 2-1 επί της Άιντραχτ.

Το αήττητο ρεκόρ του «Δικεφάλου» παραμένουν οι έντεκα αγώνες της σεζόν 2011-12 στο UEFA Europa League.

ΠΗΓΗgazzeta.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αμερικανικά μαχητικά αποσύρονται από τη Μέση Ανατολή ενόψει πιθανών ιρανικών πληγμάτων

Αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη αποσύρονται από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ λόγω πιθανών ιρανικών χτυπημάτων. Ο Τραμπ αποφασίζει για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Όλο το ρεπορτάζ.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;