Ανενόχλητοι έφτασαν ως την Αθήνα οι Κροάτες χούλιγκανς (vid)

Ανενόχλητοι έφτασαν ως την Αθήνα οι Κροάτες χούλιγκανς αναδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο την πρωτοφανή ανικανότητα των ελληνικών Αρχών. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, έφτασαν ως τη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης μία ολόκληρη περιοχή με τραγική κατάληξη τον θάνατο του 22χρονου Μιχάλη από αιχμηρό αντικείμενο.

Τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι συνέβη. Οι αναρτήσεις στα social media είναι ενδεικτικές καθώς δείχνουν «φάλαγγα» οχημάτων να διασχίζουν τη χώρα.

Στο βίντεο, που δείχνει οχήματα να κινούνται στην Εθνική Οδό, ακούγονται περιγραφές όπως: έχουν «ξυρισμένα κεφάλια» και «φασισταριά».

Φυσικά, και ως γνωστόν, η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών, αφού μία ημέρα μετά υπάρχει και το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ. Παρόλα αυτά οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν κανονικά στην Ελλάδα.

Μάλιστα, κυκλοφορεί και ένα βίντεο από το μετρό που δείχνει άτομα να κρατούν καδρόνια στα χέρια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...