Γελάει ο κόσμος: Ασόβαρες ανακοινώσεις για το σκίτσο που περιγράφει την απόλυτη αλήθεια για την Έφη Αχτσιόγλου (pic)

Η Πυθία σχολιάζει

Αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο.

Μέλη του κόμματος αντιδρούν επιλεκτικά. Όταν η κριτική αφορά σε γυναίκα και οι εκπρόσωποι του 3% δεν μπορούν να αντικρούσουν τα συντριπτικά επιχειρήματα τότε απαντούν κάνοντας λόγο για ¨σεξιστικές επιθέσεις”.

Αντέδρασαν,λέει, 26 γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ για ένα σκίτσο που παρουσιάζει την αλήθεια για την εκλεκτή της Διαπλοκής Έφη Αχτσιόγλου. Δεν τις ενόχλησε βέβαια ότι τα ΜΜΕ της διαπλοκής, στην απόπειρά τους να στηρίξουν την εκλεκτή τους, δίνουν έμφαση στο πόσο “υπέρκομψη”, “καλοχτενισμένη” και “υπέρλαμπρη” είναι. Δεν κινητοποιήθηκαν αντίστοιχα όταν, ας πούμε, γινόντουσαν επιθέσεις (όχι επισημάνσεις) σε βάρος της Ρένας Δούρου.

Αντιδρούν επειδή οι πολίτες δείχνουν, επισημαίνουν και υπογραμμίζουν τον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ εμφανίζουν την Έφη Αχτσιόγλου για να την καταστήσουν συμπαθή. Μπορεί η Έφη της Διαπλοκής να μην έχει να πει τίποτα πολιτικά, αλλά “είναι γυναίκα. Ας δώσουμε έμφαση εκεί“. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι ΣΥΡΙΖαίοι που “τσιμπάν” στον νεοφιλελελεύθερο δικαιωματισμό.

Και την Έφη δεν την ενοχλεί ότι την παρουσιάζουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ως υπέρλαμπρη επειδή ως πολιτικό πρόσωπο δεν έχει να πει απολύτως τίποτα. Την ενοχλεί που επισημαίνουν ότι την παρουσιάζουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ως υπέρλαμπρη.

Γελάει ο κόσμος.

Δείτε τι συνέβη ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ