Ο Μητσοτάκης «στάζει μέλι» για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων βρίσκεται στη Βουλή προς συζήτηση με τις συμμαχίες που γίνονται για τη ψήφιση του να προκαλούν εντύπωση, εντάξει όχι και τόσο μεγάλη, με τον πρωθυπουργό να «στάζει μέλι» για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού πρώτα επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για την καταψήφιση του νομοσχεδίου έκανε και μια σύγκριση με τη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να πάρετε διδάγματα από την υπεύθυνη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου. Η ζωή τα έφερε έτσι, η κ. Κωνσταντοπούλου να είναι πολύ πιο υπεύθυνη στο ζήτημα αυτό από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ”.

Στις δε αντιδράσεις από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπλήρωσε «Γιατί ενοχλείστε; Αλήθεια είναι».

Αντίθετα, ο κ.Μητσοτάκης χρησιμοποίησε μια ιδιαίτερα επιθετική γλώσσα για τον Κυριάκο Βελόπουλο, δεδομένου ότι η Ελληνική Λύση δηλώνει τελικά παρών στη ρύθμιση, η οποία από ότι φαίνεται περνά με την αναγκαία αυξημένη πλειοψηφία χάρη στις ψήφους της ακροδεξιάς.

Η κυβέρνηση εκτός από την «Πλεύση Ελευθερίας» κατάφερε να πείσει και τη «Νίκη», ενώ οι «Σπαρτιάτες» αν και αρχικά δήλωναν ρητά υπέρ του νομοσχεδίου σήμερα φαίνεται να αλλάζουν ολοκληρωτικά στάση και να οδηγούνται στο «ΠΑΡΩΝ».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;