Ο Μητσοτάκης «στάζει μέλι» για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων βρίσκεται στη Βουλή προς συζήτηση με τις συμμαχίες που γίνονται για τη ψήφιση του να προκαλούν εντύπωση, εντάξει όχι και τόσο μεγάλη, με τον πρωθυπουργό να «στάζει μέλι» για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού πρώτα επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για την καταψήφιση του νομοσχεδίου έκανε και μια σύγκριση με τη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να πάρετε διδάγματα από την υπεύθυνη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου. Η ζωή τα έφερε έτσι, η κ. Κωνσταντοπούλου να είναι πολύ πιο υπεύθυνη στο ζήτημα αυτό από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ”.

Στις δε αντιδράσεις από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπλήρωσε «Γιατί ενοχλείστε; Αλήθεια είναι».

Αντίθετα, ο κ.Μητσοτάκης χρησιμοποίησε μια ιδιαίτερα επιθετική γλώσσα για τον Κυριάκο Βελόπουλο, δεδομένου ότι η Ελληνική Λύση δηλώνει τελικά παρών στη ρύθμιση, η οποία από ότι φαίνεται περνά με την αναγκαία αυξημένη πλειοψηφία χάρη στις ψήφους της ακροδεξιάς.

Η κυβέρνηση εκτός από την «Πλεύση Ελευθερίας» κατάφερε να πείσει και τη «Νίκη», ενώ οι «Σπαρτιάτες» αν και αρχικά δήλωναν ρητά υπέρ του νομοσχεδίου σήμερα φαίνεται να αλλάζουν ολοκληρωτικά στάση και να οδηγούνται στο «ΠΑΡΩΝ».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ