Χαμός στο διαδίκτυο και την τηλεόραση με την ατάκα του Πρετεντέρη στο Mega Channel για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Οι εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι λογικό, απασχολούν όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τις τελευταίες ημέρες.

Εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα δε θα μπορούσε να αποτελέσει το Mega, που το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό δελτίο ο σχολιαστής, Γιάννης Πρετεντέρης, έκανε ένα πραγματικά φαρμακερό σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου και τις αποχωρήσεις του Νίκου Βούτση και του Πάνου Σκουρλέτη. 

Συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια του δελτίου, Κατερίνα Παναγοπούλου, έδωσε τον λόγο στον ρεπόρτερ του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Μπολάκη απέυθυνοντάς του την ερώτηση «Δύο μέρες συζητάμε για την αποχώρηση της Ομπρέλας, Σωτήρη, μετά την κεντρική επιτροπή. Γιατί λένε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι κλιμάκωσε με τέτοιο τρόπο ο κ. Κασσελάκης;», την απάντηση δεν έδωσε εκείνος, αλλά ο Γιάννης Πρετεντέρης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε και καταιγίδα σήμερα. Να φύγει η Ομπρέλα, όταν βρέχει, είναι τρομερό», προκαλώντας τα γέλια της  παρουσιάστριας, η οποία σχολίασε αμέσως ότι «η κακοκαιρία θα φύγει αύριο».

Ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν το έβαλε κάτω και λίγο μετά την ολοκλήρωση της είδησης, ακολούθησε ο εξής διάλογος.

ΠαναγοπούλουΕς αύριον τα σπουδαία, λοιπόν.

ΠρετεντέρηςΑφού κλείσει πρώτα η Ομπρέλα, για να περάσει και την πόρτα.

ΠαναγοπούλουΤελειώνει και η βροχή, θα κλείσει, νομίζω. Nα ευχαριστήσουμε και τον Σωτήρη Μπολάκη και να αλλάξουμε σελίδα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ