Χαμός στον δρόμο με τον Ανδρέα Λοβέρδο – Τι αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τι σχεδιάζει

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι επανήλθε στην πολιτική και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Μαζί επανήλθε στις εμφανίσεις του στα ΜΜΕ, τα οποία όπως είπε, κάλυψαν απροσδόκητα καλά τη συγκέντρωση που οργάνωσε τον περασμένη εβδομάδα. 

Δείτε τι γράφει το harddog-sport:

Το πρώην στέλεχος του Πασόκ φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, και μίλησε για τους πολιτικούς του σχεδιασμούς. 

Υπάρχουν, είπε, τρεις προοπτικές. Η πρώτη είναι «η πρόταση που μου κάνουν πολλοί στον δρόμο, και οι πολιτικοί φίλοι, να προσχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία». Δεύτερη προοπτική είναι να ιδρύσει κόμμα που θα καλύψει τον χώρο του Κέντρου και τρίτη «να δημιουργήσουμε μια πολιτική κίνηση με στόχο, αν δούμε ότι υπάρχει εκλογικό περιθώριο, να κατέβουμε στις Ευρωεκλογές ή, ανάλογα με την πορεία των πραγμάτων τους επόμενους μήνες, αν έχουμε κάποιες προτάσεις, να επιδιώξουμε κάποια πολιτική συνεργασία με στόχο την κάθοδο στις Ευρωεκλογές» 

Είπε ότι δεν βιάζεται να κάνει γρήγορα βήματα («είμαι μαθημένος στην υπομονή») και χαρακτήρισε τη συγκέντρωση που οργάνωσε την περασμένη εβδομάδα πολυπληθή, σε βαθμό που δεν το περίμενε, όπως ανέφερε. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κάλυψη της συγκέντρωσης από τα Μέσα Ενημέρωσης την οποία χαρακτήρισε «πραγματικά απροσδόκητη και την προηγούμενη μέρα αλλά και ανήμερα».

Τώρα πλέον οργανώνει το επόμενο βήμα του «που μάλλον είναι και το τελικό». Θα γίνει γνωστό αυτό μετά τις γιορτές καθώς «ωριμάζει μέσα μου η τελική επιλογή»,  την οποία δεν μπορεί ακόμα να ανακοινώσει γιατί την επεξεργάζεται. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ