Χαμός στην Εξεταστική για τα Τέμπη με Μαρκόπουλο και Σαράκη – Διεκόπη η συνεδρίαση

Χαμός στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη, με τον πρόεδρο Δημήτρη Μαρκόπουλο να επιτίθεται στον εισηγητή της Ελληνικής Λύσης, Παύλο Σαράκη και τελικά να ανακαλεί.

Το έντονο επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο εισηγητής της Ελληνικής Λύσης εξερράγη με τον ισχυρισμό του προσωρινού διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη ότι δήθεν τα συστήματα ασφαλείας… λειτουργούσαν! Ο κ. Σαράκης χτύπησε οργισμένος το χέρι του στο έδρανο με όσα άκουσε και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος εκνευρίστηκε.

«Πού νομίζετε ότι είστε; Δεν σας επιτρέπω τέτοιο ύφος…» δήλωσε ο Μαρκόπουλος με τον Σαράκη να απαντάει: «Σας παρακαλώ…». Μάλιστα ο Μαρκόπουλος, ο οποίος πρόσφατα έκανε χιούμορ προσβάλλοντας τη μνήμη των νεκρών, όταν δήλωσε ότι η Εξεταστική Επιτροπή έφερε γούρι σε μέλη της που υπουργοποιήθηκαν, επιτέθηκε στον κ. Σαράκη λέγοντας ότι δεν θα δεχτεί «ακροδεξιό παραλήρημα»!

Διαβάστε οπωσδήποτε: Εξεταστική για Τέμπη: Δακρυσμένος ζήτησε «συγγνώμη» ο μεταβατικός πρόεδρος του ΟΣΕ – «Εννέα κανόνες παραβιαστήκαν μέσα σε 5 λεπτά»

«Ανακαλέστε το τώρα» φώναξε ο εισηγητής της Ελληνικής Λύσης και ακολούθησε διακοπή της συνεδρίασης, μετά από την οποία ο Μαρκόπουλος ο οποίος κούνησε το δάχτυλο αλλά ούτε ίδιος δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ανακάλεσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ