Χαμός στα media: «Αν είναι ο Σκουρλέτης δεν έρχομαι»

Με εντολή Κουμουνδούρου, σταματάει η κοινή παρουσία στα πάνελ ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών – που ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι στηρίζει χωρίς να κρατά τα προσχήματα, το κόμμα των αποστατών – ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει βέτο και ζητάει από τις εκπομπές να μην καλούν εκπροσώπους της Νέας Αριστεράς. Τους διαμηνύουν ότι δεν επιθυμούν να βρίσκονται σε κοινά πάνελ με στελέχη του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Χθες λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην εκπομπή «One Talk» με τον Τάκη Χατζή στο One Channel, θα συμμετείχε και ο βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς. Αλλά, αυτός, τελευταία στιγμή αρνήθηκε, επειδή στην εκπομπή βρισκόταν και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Υπάλληλος της Εφημερίδα των Συντακτών μίλησε με τον Τάκη Χατζή. Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στον υπάλληλο της εφημερίδας που στηρίζει τους αποστάτες-δεκανίκια του Μητσοτάκη, του απάντησαν ευθέως από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποτελεί απόφαση του κόμματος (από την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα) να μη συζητούν με βουλευτές και στελέχη της Νέας Αριστεράς.

Αν ισχύει το ρεπορτάζ πρόκειται για μια ΣΩΣΤΗ απόφαση της Κουμουνδούρου. Αποτελεί ντροπή για κάθε προοδευτικό άνθρωπο να βρίσκεται δίπλα σε αποστάτες που ενδύονται τον μανδύα του Αριστερού ενώ παίζουν το παιχνίδι της διαπλοκής και του συστήματος Μητσοτάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...