Χαμός στα ΜΜΕ του Μαρινάκη: Το Mega αποδόμησε το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ με το οποίο γέλασε όλη η Ελλάδα

Απίστευτο και όμως αληθινό: το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αποδόμησε το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ, της εφημερίδας δηλαδή του ομίλου.

Εντάξει, ήταν εντελώς αστείο το πρωτοσέλιδο με το «πυρηνικό ριφιφί στο ΑΠΘ» και γρήγορα διαψεύστηκε από όλους. Χώρια ο χαβαλές στο Twitter για το νέο… Τσερνόμπιλ που πόσο τυχεροί ήμασταν που ο γλιτώσαμε στο πάρα πέντε.

Εντάξει όλα αυτά, αλλά πραγματικά δεν περιμένεις από το Mega να το παίρνει και να το κάνει φύλλο και φτερό. Ναι μεν στην αρχή είπε ότι«προκάλεσε αίσθηση το σημερινό ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ» αλλά αμέσως μετά, όλους όσοι έβγαλε να μιλήσουν για αυτό, το διέψευσαν. Όλοι είπαν πως δεν ισχύει! Προκάλεσε αίσθηση όντως, αλλά από την ανάποδη…

Πάλι καλά που διατάχθηκε και εισαγγελική έρευνα για το δημοσίευμα και μπορούσαν στο Mega να σημειώσουν και κάτι που να μην είναι αρνητικό. Για την εισαγγελική έρευνα δεν θα πω παρά μόνο δύο λέξεις: Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη. Τρεις λέξεις, οκ.

Ούτε κουκουλοφόροι λοιπόν που έγραφαν τα ΝΕΑ, ούτε αλυσοπρίονα, ούτε ουράνιο που μπορεί να διαρρεύσει από τον πυρηνικό αντιδραστήρα του ΑΠΘ και αλοίμονό μας! Σκεφτείτε ότι δεν είπε λέξη για το θέμα ούτε καν ο Γιάννης Πρετεντέρης που προτίμησε από το τηλεοπτικό παραθύρι του να αναφερθεί σε άλλα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ