Χαμός με Πατέλη, Κασσελάκη και Ανδρουλάκη για τους ομοφυλόφυλους

Σε μία απρεπέστατη προσωπική επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο οποίος εξαπέλυσε πρωτοφανείς βολές και εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη.

Παρότι η ρύθμιση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών απαιτεί συναινέσεις και επιβάλλει συνεννοήσεις και έναν ψύχραιμο διάλογο, ο κ. Πατέλης υπέσκαψε το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του skai, οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ των  δυνάμεων που βρίσκονται επί της αρχής στην πλευρά του «ναι» για το επίμαχο νομοσχέδιο, το οποίο μάλιστα διχάζει το κυβερνητικό στρατόπεδο όσο τίποτε άλλο μέχρι τώρα.

Ο κ. Πατέλης, ο οποίος μοιάζει να έχει ταυτίσει την πολιτική του καριέρα με τη θέσπιση του γάμου,  δεν περιορίστηκε απλά στην πολιτική κριτική τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά προέβη σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτισμένης συμπεριφοράς.

Χαρακτήρισε τον κ. Κασσελάκη «νάρκισσο», προσθέτοντας ότι ‘σε αυτό μοιάζει με τον Βαρουφάκη».

Έσπευσε δε να διευκρινίσει ότι δεν πρέπει οι ακροατές να σκεφτούν ότι «επειδή ο Κασσελάκης είναι νάρκισσος, άρα όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι νάρκισσοι. Δεν ισχύει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι νάρκισσοι»!

Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος, υποστήριξε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει συμμαχήσει με τον ‘‘πολακισμό’’, ο οποίος δεν είναι προφανώς υποστηρικτής της ισότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έκανε μία απαράδεκτη δημόσια δήλωση, μιλώντας για εργαλειοποίηση των γυναικών» – αναφερόμενος προφανώς στο θέμα της παρένθετης μητέρας.

Αλλά ο κ. Πατέλης δεν έμεινε μόνο στον κ. Κασσελάκη.

Κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι εργαλειοποιεί την υπόθεση και έχει πισωγυρίσει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά και εκείνες που εξέφρασε ο ίδιος ο πρόεδρος του Κινήματος, όταν κάλεσε τον Μάρτιο του 2023 τους ευρωσοσιαλιστές και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Μάλιστα… προειδοποίησε τον κ. Ανδρουλάκη ότι το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα παρακολουθεί και σημειώνει τι γίνεται στην Ελλάδα!

«Τώρα μας λέει για κορδόνια», είπε ο κ. Πατέλης, επικρίνοντας τον κ. Ανδρουλάκη, προσθέτοντας ότι είναι θλιβερό αν αναλογιστεί ότι η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά είχε χτίσει την ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ, αλλά κι όσα είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ το 1982 στο οικογενειακό δίκαιο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...