Φουντώνουν και οργιάζουν οι φήμες για τον Γιάννη Λάτσιο

Ολο και φουντώνουν οι φήμες γύρω από το όνομα που θα αντικαταστήσει τον Τζώρτζη Ποφάντη στη θέση του διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 και αυτό, όπως ακούγεται την τελευταία εβδομάδα στη μιντιακή αγορά, είναι εκείνο του Γιάννη Λάτσιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, εκτός απροόπτου, αναμένεται και επίσημα η ανακοίνωση του ονόματος από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν τον Γιάννη Λάτσιο να κάθεται ακόμα μια φορά σε αυτή την… ηλεκτρική καρέκλα, καθώς, κακά τα ψέματα, οι απαιτήσεις είναι πολλές για ένα τηλεοπτικό κανάλι Ά εθνικής κατηγορίας. Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Λάτσιος έχει διατελέσει στην καριέρα του διευθυντικό στέλεχος σε κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς, αποτελώντας έναν πυλώνα όσων γνωρίζουν καλά την ελληνική τηλεόραση.

Από το 1994 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε τέσσερις μεγάλους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega, Alpha, Open) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στην εγχώρια μικρή οθόνη, ενώ έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία ποιοτικών σειρών μυθοπλασίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ