Τυχαίο γεγονός ή χοντρό παρασκήνιο; Οι δύο ανακοινώσεις για τη μεταγραφή της Έυας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ στον OPEN που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου ο ΣΚΑΪ είχε αποχαιρετήσει την Εύα Αντωνοπούλου, ύστερα από συνεργασία 15 χρόνων, με ένα ζεστό δελτίο Τύπου στο οποίο εξήρε την «συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση» της δημοσιογράφου. Σε λιγότερο από τρεις μήνες το OPEN ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μαζί της, επίσης με ένα ζεστό δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρεται στην «ποιοτική και εξαιρετικά αποδοτική πορεία της στην παρουσίαση και επιμέλεια δελτίων Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών». Το δελτίο του καναλιού που λάβαμε, σημειώνει:

«Το ΟΡΕΝ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Η ποιοτική και εξαιρετικά αποδοτική πορεία της στην παρουσίαση και επιμέλεια δελτίων Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, αποτελούν εγγύηση για μια νέα, δημιουργική εποχή στο Ανοιχτό Κανάλι. Το  OPEN  την καλωσορίζει, εκτιμώντας ότι με τη δημοσιογραφική της επάρκεια και το ήθος της, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του».

Το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ, τον περασμένο Μάιο, για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου, έγραφε

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια. Η Εύα Αντωνοπούλου εργάστηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ με συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση. Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Καλύτερες συστάσεις από πρώην εργοδότη δεν θα μπορούσαν να γίνουν. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ