Τρόμος στο Μαξίμου: Βόμβα από ιστοσελίδα που στηρίζει Μητσοτάκη για δημοσκοπήσεις που είναι κόλαφος για τη ΝΔ

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα υποστούν τρομακτικές απώλειες στις ευρωεκλογές που έρχονται. Η ακρίβεια, τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα (βλέπε αγρότες κλπ), η εκτεταμένη διαφθορά, τα σκάνδαλα, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το έγκλημα των Τεμπών θα επιδράσουν αρνητικά στα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος.

Την πραγματικότητα αυτή περιγράφει και η ιστοσελίδα powergame.gr που στηρίζει τον Μητσοτάκη και αποκαλύπτει ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι καλές.

Αντιγράφω λοιπόν:

Μετά από πολλά χρόνια ο πρόεδρος Μητσοτάκης, δείχνει να προβληματίζεται από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων. Κι όταν λέω, προβληματίζεται το εννοώ και με το παραπάνω, αφού ενόψει των ευρωεκλογών, διαπιστώνει ότι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα δεξιών ψηφοφόρων, που προετοιμάζεται να προσέλθει στις κάλπες για να αποδοκιμάσει κυρίως τις μετεκλογικές επιλογές της δεύτερης κυβέρνησης του αρχηγού Κυριάκου. Εσχάτως, σε αυτούς που σκέφτονται να αποδοκιμάσουν τις πολιτικές και αναφέρομαι στον κόσμο, αθροίζεται και η απροθυμία μερίδας γαλάζιων βουλευτών, που αν καταλαβαίνω καλά, έχουν κάπως ξενερώσει με τα όσα καλούνται να ψηφίσουν. Αν και είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν να μπουν στο γραφείο του προέδρου Μητσοτάκη και να του πουν ότι δεν ψιχαλίζει, αλλά ότι κάποιοι άρχισαν να… φτύνουν κυρίως από τα δεξιά, δεν σας κρύβω ότι εσχάτως ο πρωθυπουργός άρχισε να «πιάνει» το αρνητικό κλίμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ενόψει της συγκρότησης του ευρωψηφοδελτίου θα αντιδράσει σχετικώς και κυρίως εμπράκτως.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ