«Τρόμαξα όταν άρχισε να…» – Τι αποκαλύπτει η σύζυγός του για τον Γιάννη Γιοκαρίνη (vid)

Για την προσωπική της ζωή με τον Γιάννη Γιοκαρίνη μίλησε η σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου, μια μέρα μετά τη σύλληψη του τραγουδιστή έπειτα από καταγγελία της 47χρονης για βία σε βάρος της.

Σήμερα, η ίδια πήγε στα δικαστήρια με σκοπό -όπως δήλωσε- να ανακαλέσει την καταγγελία, καθώς -όπως υποστηρίζει- τσακώθηκε με τον άνδρα της, χωρίς ωστόσο εκείνος να ασκήσει βία εναντίον της.

«Υπήρξε ένας τσακωμός που ξέφυγε από τα όρια. Έχω περάσει πολλούς τσακωμούς με τον Γιάννη πιωμένο, οπότε γι’ αυτό φοβήθηκα και πήρα το 100 για να έρθουν να τον ηρεμήσουν και να μη γίνει κάτι χειρότερο», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πρόσθεσε:

«Κάθε εξάρτηση δημιουργεί έναν λαβύρινθο και μπορεί να φέρεται ως μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Αυτό συνέβη και χθες. Τρόμαξα, γιατί έχω δει το “τέρας” του αλκοολισμού. Δεν με άρπαξε από τον λαιμό, υπήρξε λεκτική βία, του απαντούσα κι εγώ καταλλήλως και ανάψανε τα πνεύματα».

Αποκάλυψε δε, πως στο παρελθόν ο σύζυγός της έχει υπάρξει επιθετικός και βίαιος απέναντί της.

«Έχει υπάρξει βίαιος απέναντί μου παλαιότερα, όταν ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Φοβήθηκα, αλλά επειδή ήξερα ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός μου εαυτός, απευθύνθηκα σε ειδικούς. Μόνη μου δεν μπορούσα να το καταφέρω. Ο αλκοολισμός βγάζει βία και επιθετικότητα. Δεν μπορώ να σας εκθέσω τώρα την προσωπική μας ζωή» τόνισε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ