Ανατροπή στην υπόθεση της σύλληψης του Γιάννη Γιοκαρίνη για ενδοοικογενειακή βία

Στα δικαστήρια, στο αυτόφωρο βρίσκεται ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης ο οποίος συνελήφθη το πρωί (3/4/24) για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο η σύζυγός του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε πως η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έπρεπε.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη το πρωί για ενδοοικογενειακή βία και νωρίς το μεσημέρι έφτασε στα δικαστήρια για να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Η σύζυγός του, λίγο αργότερα εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες δηλώνοντας ότι έχει γίνει «η τρίχα, τριχιά».

Η σύζυγος του τραγουδιστή, πήγε στα δικαστήρια με σκοπό, όπως δήλωσε, να ανακαλέσει την καταγγελία, καθώς όπως υποστήριξε τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά εκείνος δεν την χτύπησε.

«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες σας σπίτι σας»; ρώτησε τους δημοσιογράφους. Και συνέχισε:

«Έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα. Και πήρα τηλέφωνο γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει… έβγαιναν τα ντεσιμπέλ προς τα έξω και πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Να γίνει μία σύσταση».

«Μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Ποινική δίωξη για πλημμέλημα

Στον Γιάννη Γιοκαρίνη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ