Τρεις αιχμές σε βάρος της κυβέρνησης από τον Νικήτα Κακλαμάνη – Ξέσπασε για Κυριαζίδη και Αυτιά (vid)

Τρεις σοβαρές αιχμές σε βάρος της κυβέρνησης άφησε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο Attica.

Όσον αφορά στην ομοφοβική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε:

«Θεωρώ τη δήλωση απαράδεκτη. Απαράδεκτη ανθρωπίνως και πολιτικά. Βάζω πάντα τον παράγοντα άνθρωπο μπροστά και μετά την πολιτική. Και ως προς τα δύο σκέλη έκανε λάθος. Βεβαίως απ’ ό,τι διάβασα ζήτησε συγγνώμη, προσπάθησε να ανασκευάσει. Απαράδεκτη».

Όταν ρωτήθηκε για τη στάση της κυβέρνησης που παρείχε κάλυψη στον Κυριαζίδη, σε σχέση με την άμεση αποπομπή Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως υπήρξε αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά συμφώνησε απόλυτα πως «δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα α λα καρτ».

Παράλληλα, μιλώντας για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου σχολίασε «Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε. Είτε συμφωνεί κάποιος, είτε διαφωνεί», επισήμανε.

Παράλληλα πέταξε και το «καρφί» του για τον Γιώργο Αυτιά καθώς άσκησε κριτική και στους δημοσιογράφους που είναι υποψήφιοι και εργάζονται στα ΜΜΕ μέχρι τελευταία στιγμή «παριστάνοντας τους δημοσιογράφους», όπως είπε και πρόσθεσε πως θα πρέπει τα κόμματα να ενημερώνουν και να αποσύρονται τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ