Τραμπούκικη επίθεση από τον Μαρκόπουλο της ΝΔ σε ζωντανή μετάδοση: «Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι» (vid)

Τραμπούκικη επίθεση από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο, στη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου στα πλαίσια εκπομπής του Action 24.

Eνω ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για τους αγρότες η κα Καλογεροπούλου του υπέβαλε μία ερώτηση. Ο Μαρκόπουλος που προφανώς δεν του άρεσε η ερώτηση, προχώρησε σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της δημοσιογράφου. «Γιατί εξανίστασαι; Γιατί με διακόπτεις; Δεν κανεις ερωτήσεις, τοποθετήσεις κάνεις».

Την «κατηγόρησε» ότι μιλάει σαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι είστε; ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ; Εδώ έχουμε εκπροσώπους και των δύο κομμάτων». Στη συνέχεια την ειρωνευόταν, και όταν η ίδια του είπε ότι μπορεί να είναι ό,τι θέλει εκείνος της απάντησε με στόμφο «ό,τι θέλεις να είσαι, ό,τι να’ ναι να μην είσαι».

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος επειδή δεν του άρεσαν τα σχόλια και οι ερωτήσεις της Ελένης Καλογεροπούλου και για το θέμα των καταλήψεων και την αντίδραση της κυβέρνησης με εφόδους από τα ΜΑΤ για να χτυπήσουν φοιτητές, έχασε τελείως την ψυχραιμία του και εξαπέλυσε οχετό εναντίον της δημοσιογράφου λέγοντας:

«Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι». Ο βουλευτής της ΝΔ παρά την παρατήρηση του έτερου οικοδεσπότη Γιώργου Πιέρρου να ανακαλέσει επέμεινε: «δεν είναι δημοσιογράφος κάνει άλλο πράγμα» και συνέχισε την πρωτοφανή τραμπούκικη επίθεση: «Είσαι με την κατάληψη και τον αναχρονισμό. Είσαι πολιτικό στέλεχος. Επιτίθεσαι συνεχώς σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ που έρχονται στην εκπομπή».

Ενώ την ειρωνευόταν συνεχώς λέγοντας της ότι είναι «προοδευτική δημοσιογράφος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ