Τραγωδία: Τσιρίδες και ουρλιαχτά στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου – Έχουν ξεκινήσει να κάνουν διαχείριση ήττας

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα με πληροφορούν ότι στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου επικρατεί κλίμα ηττοπάθειας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω όσα συμβαίνουν. Μου λένε ότι τσιρίδες και ουρλιαχτά αντηχούν τις τελευταίες ημέρες και νύχτες. Όχι μόνο γιατί στον ορίζοντα διαγράφεται η ήττα. Εκείνο που δεν μπορούν να χωνέψουν είναι ότι έρχονται αποχωρήσεις στελεχών που θα προσχωρήσουν στο στρατόπεδο Κασσελάκη, στον οποίο βρίσκουν μία προοπτική. Οι πάντες γνωρίζουν ότι με την Έφη Αχτσιόγλου στις επόμενες εκλογές το ταβάνι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η τρίτη θέση και ποσοστά του 8 με 9%.

Εκείνο, όμως, που είναι αληθινή τραγωδία είναι ότι την βάζουν να λέει πως “Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη”. Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα. Ο κόσμος έχει καταλάβει πως το σύστημα προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου.

Ήδη, μου λένε, και αυτό θα επιβεβαιωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα, ότι το επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου έχει ξεκινήσει η διαχείριση της ήττας που έρχεται και θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ