«Τρέμουν» τον Στέφανο Κασσελάκη σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία

Με βάση τα ως τώρα δεδομένα, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το φαβορί για να εκλεγεί νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και ενώ ως και την ημέρα της κάλπης (επισήμως τουλάχιστον) τηρούν στάση ουδετερότητας, φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτός που φοβούνται είναι ο κ. Κασσελάκης.

Η προσέγγιση από την κυβέρνηση είναι η εξής: Αν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης σίγουρα θα υπάρξει μια περίοδος κατά την οποία το κόμμα θα εμφανιστεί να ισχυροποιείται με ένα νέο, άφθαρτο πρόσωπο στο τιμόνι, το οποίο, μάλιστα, φάνηκε να κινητοποιεί το βάση και το οποίο κατά την προεκλογική περίοδο, αξιοποιώντας και τις δυνατότητες των social media, έδειξε ότι μπορεί να εξαπολύσει δριμείες επιθέσεις κατά της κυβέρνησης.

Από το πρωί της Δευτέρας κυβέρνηση και ΝΔ σίγουρα θα αρχίσουν την αποδόμησή του, με στόχο να μην του επιτρέψουν να βρει το χρόνο να προχωρήσει σε ταχεία ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και στη χάραξη ισχυρής αντιπολιτευτικής γραμμής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ