Το… «πονηρό» σενάριο για επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ

Παρότι η –χλιαρή- διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο σενάριο να ενταχθεί στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα έπρεπε να ήταν αρκετή για να «ξεφουσκώσει» η σχετική συζήτηση.

Σύμφωνα με το matrix24.gr, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Μάλιστα, καλλιεργείται ήδη ένα «πονηρό» σενάριο που αφορά όχι στις πρώτες, αλλά στις δεύτερες κάλπες: θα μπορούσε, δηλαδή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης να ανακοινωθεί ως «μετεγγραφή» στο πλαίσιο «πανστρατιάς» μετά τις πρώτες και πριν τις δεύτερες εκλογές, ώστε να βοηθήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει ψήφους από την Ακροδεξιά και να συμπιέσει έτι περαιτέρω το κόμμα Βελόπουλου.

Μάλιστα, αν αυτό συνοδευόταν και από την υποψηφιότητα Καρατζαφέρη στην πρώτη θέση κάποιου ψηφοδελτίου στη Βόρεια Ελλάδα –καθώς οι δεύτερες εκλογές θα διεξαχθούν με λίστα…- τότε η επιστροφή του ιδρυτή του ΛΑΟΣ στη ΝΔ θα μπορούσε να συμβάλει ώστε να περιορίσει τις απώλειες στη Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κρατήστε το, θα το βρούμε μπροστά μας…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...