Το πιο τρομακτικό Πάσχα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνησή του θα πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Και ένας ακροδεξιός Μπελέρης δεν φέρνει τη γαλάζια… άνοιξη. Όπως έγκαιρα σας έχω ενημερώσει Εκκλησιαστικοί κύκλοι, όπως και πολλές Μονές στο Άγιο Όρος, είναι στα κάγκελα και έχουν δώσει “γραμμή” στους πιστούς να “μαυρίσουν” τους υποψηφίους της ΝΔ στις ευρωεκλογές.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι επιθέσεις, οι χειροδικίες, οι προπηλακισμοί σε βάρος βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε Ιερούς Ναούς. Είναι γεγονός ότι σε λίγο τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος θα βλέπουν τις εκκλησίες μόνο από φωτογραφίες.

Εκείνο, όμως, που πραγματικά τρομάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παρακολουθεί τα ποσοστά της ΝΔ να γκρεμίζονται κάτω από το 30%, είναι το Πάσχα που έρχεται. Στους Ναούς, στα μοναστήρια και τους χώρους συγκέντρωσης των πιστών θα δοθεί η χαριστική βολή στον διεφθαρμένο θίασο που καταστρέφει τη χώρα. Οι λειτουργίες θα μετατραπούν σε λαϊκές συγκεντρώσεις κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σίγουρα, ο αποτυχημένος Μητσοτάκης δεν θα ήθελε σε αυτή τη συγκυρία οι ευρωεκλογές να διεξαχθούν μετά το Πάσχα. Το βράδυ των ευρωεκλογών στο Μέγαρο Μαξίμου θα δοκιμάσουν μία τεράστια δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Τι πρέπει να γνωρίζω για τις ευρωεκλογές 2024

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ