Το ημερολόγιο που αποκαλύπτει τον σκοτεινό Μπάιντεν: «Ο πατέρας μου με ανάγκαζε να κάνω ντουζ μαζί του»

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην παγκόσμια ιστορία, είναι το ημερολόγιο της κόρης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν. Ένα ημερολόγιο που ανακαλύφθηκε κατά τύχη και μόλις δημοσιοποιήθηκε το περιεχόμενο του, όλες οι διωκτικές αρχές της Αμερικής, έπεσαν επάνω σε όλους όσους το κατείχαν.

Η εικονιζόμενη είναι η Έιμι Χάρις. Η γυναίκα που βρήκε το ημερολόγιο της Άσλεϊ Μπάιντεν σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι στη Φλόριντα και ένιωσε ηθικά υποχρεωμένη να το δημοσιοποιήσει. Τώρα, το υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν, θέλει να την κλείσει φυλακή με την κατηγορία της κλοπής! Φυσικά κάτι τέτοιο, δεν ισχύει…

Στο ημερολόγιο της, η Άσλεϊ περιγράφει πώς ο πατέρας της Τζο Μπάιντεν την ανάγκαζε να κάνει «ανάρμοστα» ντους μαζί του όταν ήταν έφηβη, κάτι που την έκανε να αισθάνεται «ότι αυτό ήταν λάθος» προσθέτοντας ότι την έκανε να νιώθει άβολα.

Η Άσλεϊ Μπάιντεν αρνιόταν την ύπαρξη του ημερολογίου, μέχρι που εμφανίστηκε βίντεο όπου η κόρη του προέδρου παραδεχόταν ότι ήταν δικό της. Απείλησε μάλιστα να εμπλέξει τις μυστικές υπηρεσίες!

Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν καταχράται το νομικό σύστημα της χώρας, όπως μια δικτατορία εργαλειοποιεί τη δικαιοσύνη για να τιμωρεί τους πολίτες.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σκοτεινή ιστορία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και έρχεται να προστεθεί στα τερατώδη σκάνδαλα του υιού Μπάιντεν, που όμως είναι ακόμα ελεύθερος.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ