Το έγκλημα των Τεμπών θα γκρεμίσει τα ποσοστά της ΝΔ στις ευρωεκλογές και θα προκαλέσει ντόμινο πολιτικών εξελίξεων

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Έχει συμπληρωθεί ένα έτος από το έγκλημα των Τεμπών και το αίτημα της κοινωνίας για να αποδοθεί δικαιοσύνη γίνεται όλο και πιο έντονο. Και βέβαια έχει ενισχυθεί η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση επιχειρεί συγκάλυψη των ευθυνών.

Όμως, αυτή τη φορά τα μαντάτα είναι πολύ άσχημα για την κυβέρνηση. Στην κοινωνία η οργή γίνεται όλο και πιο έντονη. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ξεκάθαρα πως η πλειοψηφία της κοινωνίας πιστεύει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί συγκάλυψη. Έμπειροι δημοσκόποι επισημαίνουν ότι οι επιπτώσεις για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ήδη ορατές στις δημοσκοπήσεις και η οργή θα αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με τρόπο που θα δρομολογηθούν καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις.

Οι εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ραγδαίες. Η υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών έχει διεθνοποιηθεί. Η δραστηριότητα της κας Καρυστιανού και άλλων συγγενών θυμάτων του εγκλήματος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει διασυρθεί σε όλη την Ευρώπη. Το έγκλημα των Τεμπών θα γκρεμίσει τα ποσοστά του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και θα οδηγήσει σε ντόμινο πολιτικών εξελίξεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ