Το άγνωστο παρασκήνιο από το συνέδριο της ΝΔ: Οργή για τον Φλωρίδη και για τους πολιτικούς γενίτσαρους του Σημίτη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Συνέδριο της ΝΔ. Πίσω από τη βιτρίνα, πίσω από τη… λάμψη για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του διεφθαρμένου κυβερνητικού κόμματος που χρωστά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον ελληνικό λαό, κρύβεται οργή. Οργή των νεοδημοκρατών που δεν αντέχουν την κατάληψη του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής από τους πολιτικούς γενίτσαρους, τους ΠΑΣΟΚους ή άλλως τα ορφανά του Κώστα Σημίτη με τα οποία ο Μητσοτάκης έχει γεμίσει τις κυβερνητικές θέσεις και τα πόστα του κόμματος. Οργή για τον πολιτικό-γενίτσαρο, Γιώργο Φλωρίδη, τον πρώην ΠΑΣΟΚο που έγινε βασιλικότερος του βασιλέως, που κάνει προκλητικές δηλώσεις και τοποθετήσεις για το έγκλημα των Τεμπών και ο Μητσοτάκης τον κρατά στη θέση του.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Τα παραπάνω δεν είναι δικές μου διαπιστώσεις. Είναι και διαπιστώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ που δεν αντέχουν την μετατροπή του κόμματός τους σε παραμάγαζο της σημιτικής σέχτας που κατέστρεψε τη χώρα.

Η πραγματικότητα θα είναι πολύ σκληρή για τον Μητσοτάκη και το διεφθαρμένο καθεστώς που κυβερνά – ακόμη – τη χώρα στις ευρωεκλογές που έρχονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ