«Του φωνάζαμε να φύγει…» – Συντετριμμένη η ρεπόρτερ της ΕΡΤ για τον βοσκό που κάηκε

Η μάχη με τη φωτιά στη Μαγνησία που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους συνεχίστηκε για όλο το βράδυ. Πυροσβέστες, αστυνομικοί, κάτοικοι της περιοχής αλλά και εθελοντές έδιναν τον δικό τους αγώνα στην πυρκαγιά, που ξέσπασε χθες 26/7 στο Βελεστίνο.

Ένα από τα δύο θύματα ήταν και ένας 45χρονος κτηνοτρόφος, που καταγράφηκε από την κάμερα της ΕΡΤ να σώσει τα ζώα του. Ο κτηνοτρόφος δεν έφυγε από την πύρινη λαίλαπα και σε αγωνιώδη κατάσταση προσπαθούσε να κάνει ό,τι ήταν δυνατόν για να σώσει τα πρόβατα.

«Θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα»

«Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν, αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται η προτεραιότητα είναι εκεί», είπε η ρεπόρτερ Φρόσω Παύλου την ώρα της ζωντανής σύνδεσης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει (…) Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν λέει να αφήσει τα ζώα του και να φύγει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...