Τι ξέχασαν να βάλουν οι συνεργάτες της Αχτσιόγλου στη γελοία διαρροή που μοίρασαν σε ταλαίπωρους δημοσιογράφους και υποταγμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Τις εντυπώσεις για τις προκλητικές δηλώσεις υπέρ των μισθοφόρων της διαπλοκής που έκανε η Έφη Αχτσιόγλου, προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να διασκεδάσουν οι στενοί της συνεργάτες με διαρροή την οποία αναπαρήγαγαν τριτοδεύτερα ονόματα της δημοσιογραφίας και στελέχη υποταγμένα στα συμφέροντα που στηρίζουν την Έφη της διαπλοκής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι όλοι μα όλοι οι εντολοδόχοι αυτής της γελοιότητας αναπαρήγαγαν ακριβώς τις ίδιες αστειότητες για το χαμόγελο της Αχτσιόγλου όταν είπε “να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους και να μην μας αδικούν”, όπως επίσης και ότι χρησιμοποίηση το “… ΚΑΙ να μην μας αδικούν”, αντί για το “… ΓΙΑ να μην μας αδικούν”.

Μιλάμε για πρωτοφανείς γελοιότητες, με τις οποίες κάθε σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί παρά να γελά. Δεν ντράπηκαν να γράψουν τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ – όσα τους υπαγόρευσαν ή τους έστειλαν σε email – ταλαίπωροι δημοσιογράφοι που τους έχουν περιμαζέψει σε ανυπόληπτα ΜΜΕ και πολιτικά στελέχη που γλείφουν για μία θεσούλα.

Επειδή, όμως, οι “επικοινωνιολόγοι” και οι “δημοσιογράφοι” της Έφης Αχτσιόγλου το ξέχασαν, να τους θυμίσουμε εμείς τι πρέπει να βάλουν την επόμενη φορά στη διαρροή τους.

Να βάλουν το εξής ερώτημα:

Γιατί τα ΜΜΕ που “τσάκισαν” τον Αλέξη Τσίπρα στηρίζουν με τόσο πάθος την Έφη Αχτσιόγλου;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ