Τι είπε ο Παπαδημούλης για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιόν θα στηρίξει

«Ο κόσμος περιμένει από την κυβέρνηση απαντήσεις στα προβλήματά του: την ακρίβεια, το εισόδημα, τις δουλειές, τον τουρισμό», τόνισε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής.

Μάλιστα, άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ και για το ζήτημα της πανεπιστημιακής αστυνομίας, αλλά και στο πώς χειρίζεται το ζήτημα της ψήφου των αποδήμων, κάνοντας λόγο για «σκοπιμότητα».

Ο Δημ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στον διάλογο με την Τουρκία και την ανάγκη «ο πρωθυπουργός να ενημερώσει και την αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα κόμματα, με την εμπιστευτικότητα που επιβάλλεται για αυτά τα θέματα και χωρίς μικροκομματικούς καβγάδες». «Τί εννοούσε χθες το βράδυ όταν μίλησε περί “υποχωρήσεων”;» διερωτήθηκε.

Όσο για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είπε τα εξής: «Χαίρομαι που η διαδικασία της ανανέωσης και της ενίσχυσης του ρόλου νεότερων γενεών προχωρά στο κόμμα μας, αλλά δεν βιάζομαι να ταυτιστώ με καμία υποψηφιότητα. Είναι χρήσιμο όταν επιλέγουμε την ή τον διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα πρέπει να μην λειτουργήσουμε με κριτήριο προσωπικής φιλίας, αλλά με αυτό που θα ενισχύσει τη συλλογική προσπάθεια. Στόχος μας είναι στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να διεκδικήσει την κυβέρνηση».

Δεν βιάζομαι να ταυτιστώ με καμία υποψηφιότητα” είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ