Τι έκανε το τριήμερο ο Μητσοτάκης; – Τι ανακάλυψαν οι πιο… παρατηρητικοί;

Λένε ότι «καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα». Ο πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι εδώ και καιρό, τού έχει βγει το όνομα ότι… απολαμβάνει τη ζωή του με πολλά τριήμερα και «long weekends».

Ως εκ τούτου, τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι λίγοι όσοι παρατηρούν με νόημα ότι μετά την δημόσια εμφάνισή του από το ταξίδι-αστραπή στη Σύρο, την περασμένη Πέμπτη, ο πρωθυπουργός… εξαφανίστηκε. Τη φαντασία πολλών εξήψε η παρατήρηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία στο γραφείο του το Σάββατο, όπου φαίνεται να συζητά με τον υπουργό Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, για την ενεργειακή κρίση.

Μόνο που οι παρατηρητικοί είδαν ότι ο πρωθυπουργός φορούσε το ίδιο φούτερ που είχε φορέσει και δύο ημέρες πριν, στην επίσκεψη στη Σύρο. Επειδή, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συνηθίζει να φοράει τα ίδια ρούχα συχνά, δεν είναι λίγοι όσοι υποψιάστηκαν ότι το Σάββατο απλώς δημοσιεύθηκε η φωτογραφία με τον Κώστα Σκρέκα -δεν τραβήχτηκε, όμως, τότε.

Και ο νοών, νοείτω…

ΠΗΓΗmatrix24.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ