Τα μηνύματα που εκπέμπει ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφθασε αργά το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο του TAE KWON DO για να παρακολουθήσει τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του Συνέδριου του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο, από το πρωί, έχουν τιμήσει ελάχιστοι σύνεδροι κάτι που επισημάνθηκε από πολλούς ομιλητές.

Άλλωστε και οι ίδιοι έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για να μιλήσουν και οι περισσότεροι δεν προλαβαίνουν να ολοκληρώσουν τις ομιλίες τους, εκφράζοντας σε αρκετές περιπτώσεις ενόχληση προς το προεδρείο.

Ο κ. Κασσελάκης ευδιάθετος χαιρετήθηκε με πολλούς από τους συνέδρους, έβγαλε φωτογραφίες και αμέσως κατευθύνθηκε προς τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο που παρακολουθεί σε συνεχή ροή το συνέδριο.

O κ. Κασσελάκης έσπευσε μάλιστα να βγάλει φωτογραφία και με τον ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος την ώρα που μιλούσε ο Διονύσης Τεμπονέρας άνοιξε το πανό του – μπροστά από το βήμα με το σύνθημα: «ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος ποτέ νικημένος».

«Ενότητα και αλληλεγγύη»

«Να προτάξουμε την ενότητα και την αλληλεγγύη» είπε στο Κόκκινο ο Στέφανος Κασσελάκης επαναλαμβάνοντας πως οι αλλαγές που θα γίνουν πρέπει να οδηγήσουν το κόμμα σε μία καλύτερη διασύνδεση με την κοινωνία.

«Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου από μία θέση που θα έχει τη νομιμοποίηση των μελών, από ένα κόμμα που είναι ανεξάρτητο από τα συμφέροντα γιατί εμείς δεν οφείλουμε τίποτα σε κανέναν, ούτε στις τράπεζες» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος νωρίτερα είχε «ακούσει» τον Διονύση Τεμπονέρα να του απαντά με αιχμηρό τρόπο στα όσα είπε χθες για τις ρίζες του αλλά και στη φράση «σταματήστε να κυνηγάτε Χίμαιρες» που ήταν μέσα στην πύρινη επιστολή που έφτασε στην Πολιτική Γραμματεία

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ