Τα «αντάρτικα» στις περιφέρειες που τρομάζουν το Μαξίμου

Τα «αντάρτικα» που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι της Ν.Δ. σε αρκετές περιφέρειες προκαλούν έντονο προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου, που έχει θέσει ως στόχο να βαφτεί όλος ο χάρτης μπλε και να επιτευχθεί το «13 στα 13».

Αναλυτικά:

  • Απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη κατεβαίνει ο πρώην βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης, που διαγράφηκε πρόσφατα από το κόμμα για αυτή την απόφασή του.
  • Η Ρόδη Κράτσα έχει να αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τη Ν.Δ. πρώην δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή στα Ιόνια Νησιά.
  • Στη Στερεά Ελλάδα ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός έχει εκ δεξιών του τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και των ΑΝ.ΕΛΛ. στην Εύβοια Κώστα Μαρκόπουλο.
  • Στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ο Χριστόδουλος Τοψίδης, που είχε ηττηθεί «στο νήμα» το 2019, προέρχεται επίσης από τη Ν.Δ.
  • Ο «εκλεκτός» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής καλείται να εκτοπίσει τον νυν περιφερειάρχη Κώστα Μουντζούρη, που προέρχεται από τη Ν.Δ.

Για τη Ν.Δ., βέβαια, οι πονοκέφαλοι θα ήταν ισχυρότεροι αν οι Γιώργος Πατούλης και Παναγιώτης Νίκας διεκδικούσαν την ανανέωση της θητείας τους στις Περιφέρειες Αττικής και Πελοποννήσου μετά τα «αδειάσματα» που υπέστησαν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...