Τέλος λόγω Αντώναρου οποιαδήποτε προοπτική συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η υποψηφιότητα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έφερε αντίδραση στο ΠΑΣΟΚ.

Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ ενεργοποίησε τα ανακλαστικά της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς πολλοί τον είδαν ως ευκαιρία για να επισημάνουν την ιδεολογική απόσταση που χωρίζει το ΠΑΣΟΚ από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Ενδεικτικό είναι και τα πρώτα της Χαριλάου Τρικούπη για την επιλογή του Ευάγγελου Αντώναρου: «Εντάσσει, επιπλέον, στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, μη παρεκκλίνοντας ούτε γραμμή από το δόγμα της απενοχοποίησης του Κώστα Καραμανλή, που υπηρετεί όλα τα χρόνια. Αλήθεια, ρώτησε ο κ. Τσίπρας τον κ. Αντώναρο ποια είναι η κυβέρνηση και ποιος ο πρωθυπουργός που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας το 2009 για να τη σώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το ΠΑΣΟΚ;».

Στο ίδιο ύφος άλλα αιχμηρά σχόλια των στελεχών του Κινήματος. «Ο κόσμος όλο και περισσότερο δυσκολεύεται να επιλέξει την καραμανλική δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ από τη μητσοτακική δεξιά της ΝΔ». Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη καταλογίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ «καιροσκοπισμό», ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ακόμα και σήμερα την κίνηση, «πολιτικά ακατανόητη».

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...