ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η ΚΟ υπο τον Κασσελάκη – Συνέδριο «στην ώρα του» και βήμα στα μέλη

Συνεδριάζει σήμερα η ΚΟ υπο τον Κασσελάκη. Για τη μάχη του προϋπολογισμού στη Βουλή προετοιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ανασυντάσσοντας παράλληλα δυνάμεις μετά το κύμα αποχωρήσεων και χαράσσοντας τα επόμενα βήματα μέχρι το συνέδριο του κόμματος.

Συνεδριάζει σήμερα η ΚΟ υπο τον Κασσελάκη

Σήμερα στις 17:30 θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος υπό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανο Κασσελάκη, ενώ χθες συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία με βασικό αντικείμενο το χρονοδιάγραμμα για τη διεξαγωγή του συνεδρίου. Σύμφωνα με κομματικές πηγές, στην τοποθέτησή του ο κ. Κασσελάκης τόνισε πως «το συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του». Εισηγήθηκε παράλληλα να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος ενημέρωσε ότι «οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων».

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ των μελών»

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης απηύθυνε κάλεσμα στα μέλη του κόμματος να πάρουν μέρος σε έρευνα του iSYRIZA για «να γνωριστούμε ουσιαστικά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

«Με δουλειά, αθόρυβα αλλά συστηματικά, φτιάχνουμε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ των μελών. Η γνώμη σου μετράει. Πάρε μέρος στη μεγάλη έρευνα του iSYRIZA, να γνωριστούμε ουσιαστικά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Θα χρειαστούν λιγότερο από πέντε λεπτά», ανέφερε στην ανάρτησή του, παραθέτοντας τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο για την έρευνα, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει όποιος είναι μέλος.

Πρόκειται για ερωτηματολόγιο εννέα βημάτων (με δυνατότητα πολλαπλών απαντήσεων), μεταξύ άλλων αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο την καθημερινότητα των μελών, τις δράσεις και τις προτεραιότητες του κόμματος, καθώς και τους τρόπους και τον βαθμό συμμετοχής τους στις δράσεις του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ