ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες – Τα πρόσωπα «κλειδιά»

Μεταξύ αυτοδιοικητικών και εσωκομματικών εκλογών κινείται η Κουμουνδούρου, με την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος να συνεδριάζει χθες το απόγευμα εξετάζοντας ένα-ένα τα πρόσωπα-κλειδιά για τις 13 Ππεριφέρειες αλλά και τους μεγάλους δήμους της χώρας.

Την ίδια ώρα, οι διεκδικητές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συνεχίζουν τις περιοδείες και τις παρεμβάσεις τους, καθιστώντας διακριτές τις πολιτικές τους προτεραιότητες για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

Τα πρόσωπα-κλειδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Περιφέρεια Αττικής η Κουμουνδούρου προσανατολίζεται στη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Ιωακειμίδη. Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο και για την Περιφέρεια Ηπείρου τον πρώην βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Στέφο. Στην Κρήτη υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο πρώην ευρωβουλευτής και πρώην δήμαρχος του Λιμένα Χερσονήσου Ηρακλείου, προερχόμενος από την Προοδευτική Συμμαχία Σπύρος Δανέλλης, ενώ στη Στερεά Ελλάδα θα στηριχθεί η υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου. Στη Δυτική Μακεδονία ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα στηρίξει τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου, πρόσωπο που στηρίζεται και από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. Επισημαίνεται ότι σήμερα η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει εκ νέου στις 5 μ.μ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...