Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κορινθία (vid)

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κορινθία με τον «πατριάρχη» που αποκαλύφθηκε ότι ζει μαζί με τον οικογένειά του σε λαγούμι να παραμένει κρατούμενος και τα παιδιά της οικογένειας παραμένουν άφαντα.

Το πρωί της Τετάρτης μίλησε στον ΑΝΤ1 η αδερφή του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, του πατέρα της οικογένειας.

«H ζωή του αδερφού μου δεν είχε κάτι το περίεργο, από μικρούς μας μεγαλώσανε πάρα πολύ ωραία, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Απλά μεγαλώσαμε σε νησί. Ο αδερφός μου λατρεύει τα παιδιά του, δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας» είπε.

«Το ποιανού είναι το παιδί της ανιψιάς μου δεν αφορά κανέναν. Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιοχριστιανισμού. Θέλω να του πω να κάνει το τεστ DNA για να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν υπάρχει θέμα (αιμομιξίας). Να δεχτεί να το κάνει. Τα παιδιά δεν έχω πληροφορίες πού είναι. Θέλω να πω στη Σεβαστούλα, εάν μας ακούει, ότι είμαστε όλη η οικογένεια εδώ. Δεν πρόκειται να σας πάρει κανείς τα παιδιά, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μπορεί να έχει φοβηθεί η Σεβαστή ότι θα της πάρουν τα παιδιά. Κάνω έκκληση στην σύζυγο του αδερφού μου να γυρίσει με τα παιδιά» πρόσθεσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ