Συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη τις επόμενες ημέρες

Συνάντηση αναμένεται να έχουν εντός των επομένων ημερών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ανδρουλάκης είναι θετικός στο να έχει συνάντηση με τον κ. Κασσελάκη.

Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν ότι το γραφείο του κ. Κασσελάκη απηύθυνε επισήμως στο γραφείο του κ. Ανδρουλάκη πρόσκληση σε συνάντηση, στην οποία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα ανταποκριθεί.

Οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη μίλησαν για εθιμοτυπική συνάντηση, επισημαίνοντας ότι από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει ζητηθεί το τετ α τετ να πραγματοποιηθεί στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

Υπενθυμίζεται ότι συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανο Κασσελάκη θα έχει την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι το «ραντεβού» του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη κλείστηκε κατόπιν θεσμικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ