Συγκλονιστική κατάθεση μάνας θύματος στα Τέμπη – Κόλαφος για την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση και συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, όπως ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, βρίσκονται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής μετά την κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού, προσωρινής προέδρου του Συλλόγου Πληγέντων του Δυστυχήματος στα Τέμπη, στην εξεταστική επιτροπή.

Η κ. Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο τραγικό δυστύχημα, εκφράζει την οργή και την απόγνωσή της για το “κρατικό έγκλημα” και την “προσπάθεια συγκάλυψης και αποβίβασης των ευθυνών”.

«Οι υπουργοί δεν φταίνε, η Hellenic Train δεν φταίει η ΕΡΓΟΣΕ δεν φταίει, η ΡΑΣ δεν φταίει, έχει κανείς την ευθύνη σε αυτή τη χώρα που ζούμε από τύχη;».

Καταγγέλλει την απάθεια των πολιτικών αρχών και την ελλιπή απόδοση ευθυνών στην τραγωδία που συντάραξε όλη τη χώρα. Η κ. Καρυστιανού επισημαίνει την ανεπάρκεια της απλής συγγνώμης από τον πρωθυπουργό, ενώ καταφέρεται εναντίον των πολιτικών που φέρουν ευθύνη, όπως ο Κώστας Καραμανλής και ο Κώστας Αγοραστός, τονίζοντας την ανάγκη για απόδοση δικαιοσύνης και ριζική αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης των δημοσίων υπηρεσιών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ