Συγκλονιστικές εικόνες από τις καταστροφές στον Πειραιά μετά την σφοδρή έκρηξη (vid)

Απίστευτες καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και οχήματα, τρόμος και πανικός συνθέτουν από την σφοδρή έκρηξη δίπλα σε βενζινάδικο στην οδού Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά. Από θαύμα δεν χάθηκε κάποια ανθρώπινη ζωή, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ.

Είναι μόλις λίγα λεπτά μετά την έκρηξη κι η εικόνα από ψηλά που παρουσιάζει σε βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr κόβει την ανάσα. Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από μπαλκόνι πολυκατοικίας δίπλα ακριβώς από τον χώρο στάθμευσης βενζινάδικου που σημειώθηκε η έκρηξη, αποτυπώνεται το μέγεθος τον ζημιών.

Κομμάτια από λαμαρίνες και προφυλακτήρες αυτοκινήτων έχουν εκτοξευτεί αρκετά μέτρα μακριά από τον σκελετό του οχήματος, ενώ κάποια άλλα έχουν παραμορφωθεί.

Στο βίντεο του newsit.gr, όπως θα δείτε, έχουν φτάσει οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ΕΛ. ΑΣ. αφού έχουν αποκλείσει το σημείο με κορδέλες.

Στη συνέχεια αστυνομικοί κι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών με φακούς στα χέρια θα μπουν στο υπαίθριο πάρκινγκ και θα αρχίσουν να ψάχνουν το σημείο που είχε τοποθετηθεί η βόμβα.

Την ίδια ώρα, κάποιοι συνάδελφοι τους θα κινηθούν προς τους χώρους του πρατηρίου υγρών καυσίμων, καθώς στους εσωτερικούς του χώρους υπήρχε ένας υπάλληλος την ώρα της έκρηξης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...