Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Ελλήνων από την Πράγα

Το σοκ καλύπτει τη θλίψη στην Πράγα μετά το μακελειό στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, όπου ένας 24χρονος προκάλεσε ανείπωτη τραγωδία, αφήνοντας πίσω του 15 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου.

Οι φρικιαστικές εικόνες που προέκυψαν από το περιστατικό δεν θα ξεχαστούν ποτέ, με τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος για να αποφύγει τις σφαίρες του δράστη. Ο εν λόγω φοιτητής, μετά την τραγική του πράξη, επέλεξε τον αυτοκταντικό δρόμο.

Η λέκτορας Εγκληματολογίας, Κέλλυ Ιωάννου, και ο σύζυγός της, Αντώνης Αγγελίδης, βρέθηκαν στην Πράγα αυτές τις ημέρες και μίλησαν στο MEGA για τον τρόμο που επικρατεί στην πόλη.

Σύμφωνα με την Κέλλυ, πριν από λίγα λεπτά βρισκόταν στην Πλατεία Γιαν Πλάχαν, κοντά στο Πανεπιστήμιο, όπου συνέβη η τραγωδία. Μιλώντας για το προφίλ του δράστη, τον περιέγραψε ως “μοναχικό λύκο” με ιδεολογικές τάσεις, αναρωτιόμενη πώς κανείς δεν κατάλαβε πώς φτάνει κάποιος σε αυτό το σημείο.

Τα σοκαριστικά ντοκουμέντα καταγράφουν τον τρόμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης, με φοιτητές να πηδούν από παράθυρα για να ξεφύγουν από τον δράστη. Κάποιοι ακόμα προσπαθούν να κρυφτούν, ενώ ο ίδιος ο δράστης αυτοκτονεί μετά τη σφαγή που προκάλεσε.

Οι τραυματίες ανέρχονται σε πάνω από 30, με 9 από αυτούς να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Η τραγωδία αναστάτωσε την Πράγα και στέλνει σοκαριστά μηνύματα πέραν των συνόρων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...