«Στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη το deal με Αλαφούζο» – Βόμβα του Ατζουν για την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Ατζούν Ιλίτζαλι να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό. Ο Τούρκος επιχειρηματίας, γνωστός στην Ελλάδα για την παραγωγή του τηλεοπτικού Survivor, αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που έκανε τον διαμεσολαβητή καθώς η συνάντηση του Τούρκου προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι με δηλώσεις στην ιστοσελίδα bosslardunyasi.com υποστήριξε ότι «ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι μου. Με τον Γιάννη Αλαφούζο συνεργαζόμαστε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για το πρόγραμμα Survivor εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό».

«Στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη η συζήτηση»

Αναφορικά με τον ρόλο που έπαιξε στο ραντεβού των δύο πλευρών αποκάλυψε: «Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Πλέον έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες. Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένου προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ».

Ο Ατζούν σχολίασε και τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού επί Γιοβάνοβιτς φανερώνοντας σε έναν βαθμό και τους λόγους για τους οποίους ο Αλαφούζος πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει τον Σέρβο κόουτς. «Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια. Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία».

Και κατέληξε λέγοντας: «Επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ