Στον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν από τώρα την επικοινωνιακή διαχείριση της ήττας από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει ήδη, από την Αθήνα, το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι από το «πράσινο στρατόπεδο» εξέφραζαν την απορία τους σχετικά με την στάση του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία για τον υπεύθυνο του VAR στην ελληνική διαιτησία.

Και προκαλεί έκπληξη σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα η αντίδραση της ομάδας του Αλαφούζου, του Τούρκου Καναλάρχη και του Φατίχ Τερίμ, όταν όλοι έχουμε δει πόσο έχει ευνοηθεί φέτος ο Παναθηναϊκός – μέχρι και πέναλτι έξω από την περιοχή του έδωσαν την εποχή του VAR.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Λέιφ Λίντεμπεργκ, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής στον τομέα του VAR της ελληνικής διαιτησίας. Mε αφορμή την ψηφοφορία και ειδικότερα τη στάση του ΠΑΟΚ κύκλοι του Παναθηναϊκού ανέφεραν τα εξής:

“πως είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην ήθελε τον προερχόμενο από το προηγμένο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας Ζοάο Καπέλα και τώρα να ψηφίζει για τον συγκεκριμένο ρόλο υπέρ ενός ανθρώπου που προέρχεται από μια χώρα που δεν χρησιμοποιεί VAR;”

Από εκεί και πέρα δεν χωρά αμφιβολία πως ο ΠΑΟΚ είναι δύο κλάσεις επάνω από τον Παναθηναϊκό που κακοποιεί συστηματικά το ποδόσφαιρο και που έχει αποκλειστεί στην Ευρώπη, σε αντίθεση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται συνεχίζει σε όλες τις διοργανώσεις.

Το γεγονός ότι η ομάδα των Αλαφούζου – Τούρκου καναλάρχη σηκώνει σκόνη και πυροδοτεί το κλίμα καθιστά απολύτως αντιληπτό ότι έχουν ξεκινήσει ήδη την επικοινωνιακή διαχείριση της ήττας τους την Κυριακή από τον ΠΑΟΚ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός πήρε κατά τύχη τον βαθμό της ισοπαλίας επειδή ο διαιτητής είχε κρατήσει χρόνο περισσότερο από τις καθυστερήσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ