Στα χνάρια της Έφης Αχτσιόγλου ο Νίκος Καρανίκας – Στην αγκαλιά του Δημήτρη Δανίκα – Τι είπε για Μαρέβα Μητσοτάκη και Έλενα Ακρίτα

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα παραχώρησε ο Νίκος Καρανίκας άλλοτε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και μίλησε για τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι προκάλεσε τις ήττες στις εκλογές του 2019 και του 2023.

Ο Νίκος Καρανίκας βαδίζει στα χνάρια της Έφης Αχτσιόγλου που είχε βρεθεί στην… αγκαλιά του Δανίκα και του Πρώτου Θέματος και τελικά το πλήρωσε με βαριά ήττα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στον ΑδωνI Γεωργιάδης είπε ότι «ο μόνος άξιος άνθρωπος που βγήκε να πει την αλήθεια για μένα, όχι για τον χαρακτήρα μου, αλλά για τη δουλειά μου, ήταν ο Αδωνις ο Γεωργιάδης. Οι άλλοι, τουμπεκί ψιλοκομμένο»…

Ερωτώμενος για το θέμα με την Ελενα Ακρίτα και τη Μαρέβα Μητσοτάκη ο Καρανίκας ανέφερε:

«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτήν. Σε παρακαλώ, είναι απολίτικο.
Βγήκε ο σύντροφος πρόεδρος Κασσελάκης και πήρε θέση γι’ αυτό. Και δεν είπε τίποτα για οικογένειες και για περιουσίες. Το καταλαβαίνουμε; Είπε ότι πολύ καλά έκανε ο πρωθυπουργός ως σύζυγος και θα στηρίξει τη γυναίκα του, αλλά 57 οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους δεν κατάφεραν να στηρίξουν το ίδιο πράγμα, δηλαδή τις οικογένειές τους δικαστικά. Αυτό. Πολιτικότατη δήλωση.
Η άλλη τι έκανε; Βγήκε, απάντησε χυδαία σε ένα χυδαίο δημοσίευμα ενός Δημάδη και γύρισε την ατζέντα αλλού. Συγγνώμη, έχουν τα κόμματα αντίληψη ότι ο πρωθυπουργός με τη γυναίκα του κλέβουν το “πόθεν έσχες”; Εάν συμβαίνει αυτό, να βγούμε δημόσια να το πούμε, να φωνάξουμε τους εισαγγελείς να κάνουν τη δουλειά τους, σωστά; Αν δεν συμβαίνει αυτό, επιτρέπεται να πατάω πάνω σε αυτό για να κάνω πολιτική;».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...