Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι με την αλλαγή και σε όποιον αρέσει»

Τις ελλείψεις στο ΕΣΥ αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον που επιδεινκύει σε αυτόν τον τομέα ο Τάιλερ Μπακμπέθ, θέλησε να επισημάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, σε δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1 από τη Νέα Υόρκη.

«Ο Τάιλερ, όσο και να ειρωνεύονται οι γηγενείς Έλληνες, το παίρνει προσωπικά. Σου λέει “ρε παιδιά, τι είναι αυτό το πράγμα; Τι σόι χώρα με τη χλιδή στη Μύκονο και να είναι αυτή η Αθήνα. Πόσο μάλλον η περιφέρεια”, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Τραβήξαμε δύσκολες στιγμές, εκείνος δηλαδή, γιατί δούλευε τις νύχτες, είχε μία μάσκα για δύο εβδομάδες, δεν είχαν άλλον εξοπλισμό», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην εποχή της πανδημίας ενώ εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του αναφορικά με την αναλογία ασθενών και νοσηλευτών έπειτα από την επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό.

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι η αλλαγή στην Ελλάδα είναι το κύριο μέλημά του.

«Είμαι με τη μεριά της Αλλαγής στην Ελλάδα, με νέες νοοτροπίες και σε όποιον αρέσει. Κάποιος πρέπει να το προσπαθήσει, αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα, είμαστε απλώς έρμαια των επιλογών του παρελθόντος» υπογράμμισε, ενώ ερωτηθείς με ποιον τρόπο μπορεί να το επικοινωνήσει αυτό, ο ίδιος είπε χαριτολογώντας: «Ε καλά, υπερέκθεση δεν έχω; Έλεος πλέον».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ