Σοκ και δέος από το δεύτερο κύμα των exit polls – Ποσοστά που σοκάρουν

Η προσέλευση στις επαναληπτικές εκλογές έχει ξεπεράσει το 30% το μεσημέρι της Κυριακής (25/6). Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι μετρήσεις έξω από τα εκλογικά τμήματα, για να προκύψει το Exit Poll 2023 το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα στις 19:00. Όπως χαρακτηριστικά μεταδίδει το newsbomb.gr διαρροές από τα μέχρι τώρα δεδομένα, ωστόσο, δείχνουν διαφορά που… σοκάρει ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα και που αλλάζει τα δεδομένα για τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις των κομμάτων.

Από εκεί και πέρα, εντύπωση προκαλούν τα ποσοστά κομμάτων που ήταν εκτός Βουλής στις 21 Μαΐου και που τώρα δείχνουν να εκτοξεύονται και να εξασφαλίζουν με άνεση την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο.

Το «θρίλερ» της βραδιάς, ωστόσο, θα παιχτεί στα κόμματα που διεκδικούν είσοδο στη Βουλή αλλά και στον τελικό αριθμό τους. Αυτό που δείχνει να είναι στο όριο και να παίζεται μέχρι την τελευταία ψήφο, είναι το αν η Βουλή θα είναι εξακομματική, επτακομματική ή οκτακομματική!

Τα μέχρι τώρα δεδομένα, δείχνουν Βουλή με επτά κόμματα και ένα όγδοο να δίνει τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για να καταφέρει να κερδίσει θέση στα έδρανα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...