Σοκ και δέος από την επίθεση του Δημήτρη Παπανώτα σε πασίγνωστο πανελίστα (pic)

Επίθεση στον πανελίστα και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Πανόπουλο, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τις δηλώσεις του πρώτου για την αποπομπή του τηλεπαρουσιαστή από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς; Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ! Ή την είδε πρόεδρος;;;!!!».

«Αλήθεια πώς πήγε στις προκριματικές εκλογές του κόμματος ο κ. Πανόπουλος; Θα ήθελα να μάθω πόσοι τον ψήφισαν γιατί με όσους συζητώ, ακόμα δεν τον ξέρουν και με ρωτούν ποιος είναι αυτός. Και εν πάση περιπτώσει δε το λες και συμπεριφορά πρέπουσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά στην ίδια επιχείρηση» προσθέτει σε άλλο σημείο.

Και καταλήγει: «Πάντως εγώ σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ακόμα και λίγα λεπτά πριν την αποπομπή μου, έλεγα (κι ας μην το πίστευα για όλους) ότι όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδελτιο είναι άξιοι και όποιον κι αν ψηφίσει ο κόσμος είναι το ίδιο!!! Αθεράπευτα αριστερός, σύντροφος, ρομαντικός και ίσως λίγο ηλίθιος… Για μένα τα λέω όχι για τα κοράκια…».

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, που κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει γενναία και σωστή την απόφαση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη να τεθεί εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας.
«Προχωράμε μπροστά γιατί έχουμε δύσκολο αγώνα. Δεν θα μπω σε διαδικασίες να χαρακτηρίσω ανθρώπους γιατί είναι ακριβώς αυτό το οποίο καταδικάζουμε, είμαστε εδώ για να δώσουμε έναν αγώνα, έχουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα πάρα πολύ ψηλά», είχε σχολιάσει ο Πανόπουλος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ