Σοκαριστικό ντοκιμαντέρ: Δείτε πως οικογένεια ΛΟΑΤΚΙ μεγαλώνει άφυλα παιδιά (vid)

Μεγαλώνοντας ΑΦΥΛΑ παιδιά !!! Ντοκιμαντέρ του vice στη Σουηδία σε οικογένεια #ΛΟΑΤΚΙ που μεγαλώνει ΑΦΥΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !! Θα σταθώ σε 2 3 σημεία:

Το αγόρι, που έχει εμφάνιση κοριτσιού, κάθε πρωί ερωτάται από την/τον “ΜαΠα” (έτσι φωνάζει τον έναν γονιό Μα( απ’ το μαμα), κ Πα (απ’ το παπά/μπαμπά) : “Σήμερα τι θα είσαι? Αγόρι, κορίτσι ή ουδέτερο/αφυλο???”

(Στο βίντεο , όταν ο/η Μάπα κάνει αυτήν την ερώτηση στο παιδί, το ίδιο νιώθει άβολα κ ψελλίζει “γιατί πρέπει συνέχεια να απαντάω σ αυτό?)

Ενώ, ισχυρίζεται, ότι το μεγαλώνουν σε περιβάλλον ελευθερίας, κ ελεύθερων επιλογών , στην πραγματικότητα του παρουσιάζει περιορισμένες επιλογές, όπως η ίδια η γιαγιά παραδέχεται στην δημοσιογράφο….πχ ενώ καθημερινά του δίνει την δυνατότητα να επιλέξει τα ρούχα του για το σχολείο, τα ρούχα που του φέρνει για να επιλέξει είναι μόνον φορέματα

Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα την έμμεση καθοδήγηση/επιβολή/καταπίεση/ που ασκείται στο παιδί καθώς κ την προβολή των δικών του άλυτων συμπλεγμάτων στο παιδί Δείτε το …..είναι μάστιγα στο εξωτερικό το μεγάλωμα αφυλων παιδιών….

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...