Σοκαριστική πρόβλεψη για καύσωνα την ερχόμενη Πέμπτη – Δεν θα πιστεύετε που θα φτάσει η θερμοκρασία

Το ακούσαμε κι αυτό και μάλιστα από μετεωρολόγο ότι την ερχόμενη Πέμπτη η θερμοκρασία κατά τόπους θα αγγίξει τους 48 βαθμούς Κελσίου! Είναι προφανές ότι έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο… Αφού αν συνεχιστούν αυτού του επιπέδου καύσωνες το 2030 θα είναι κρανίου τόπος, και όχι το 2070 που λένε οι επιστήμονες!

Για να επιστρέψουμε όμως σε αυτό που συμβαίνει τώρα… Να πούμε ότι ο μετεωρολόγος Δημήτρης Παπαϊωάννου στο Action 24 μίλησε για το τρίτο κύμα καύσωνα που περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα. Νωρίτερα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για εκδήλωση νέων πυρκαγιών, καθώς το Σαββατοκύριακο περιμένουμε την κορύφωση του δεύτερου κύματος αναφέροντας ότι αναμένεται να σημειωθούν θερμοκρασίες άνω των 45 βαθμών Κελσίου… Και κατέληξε λέγοντας ότι η χειρότερη μέρα των τριών διαδοχικών κυμάτων καύσωνα θα είναι η επόμενη Πέμπτη 27 Ιουλίου, καθώς, τοπικά πιθανόν να φτάσει και τους 48 βαθμούς η θερμοκρασία!

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται εκ νέου άνοδος της θερμοκρασίας από την ερχόμενη Τετάρτη, με θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται από 44 έως 47 βαθμούς Κελσίου, στις μέγιστες τιμές τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ