Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Εφημερίδα των Συντακτών – Ποιοι ετοιμάζονται να γίνουν υπάλληλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δραματική είναι η κατάσταση στην Εφημερίδα των Συντακτών. Μαθαίνω ότι τα οικονομικά προβλήματα μαζεύονται σιγά-σιγά και αυτό αποδεικνύεται από την αύξηση της τιμής της. Εξάλλου όλα αυτά τα εξήγησε σε ανακοίνωσή της η Εφημερίδα των Συντακτών για να βρεθεί αντιμέτωπη με χλεύη των αναγνωστών, οι οποίοι την κάλεσαν να ζητήσει χορηγία από τον Δημήτρη Μάρη ή από τον Αλαφούζο και στήριξη από την Αχτσιόγλου και τους υπόλοιπους αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναμενόμενα είναι όλα αυτά. Η Εφημερίδα των Συντακτών αποφάσισε να “μικρύνει” η ίδια από τη στιγμή που ξεκίνησε πρωτοφανή πόλεμο σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, άρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα η εφημερίδα στηρίζει ένα μικρό κομματίδιο, ένα περιθωριακό πολιτικό μόρφωμα, όπως είναι η Νέα Αριστερά. Κανένας δεν δίνει πλέον σημασία, ούτε στη Νέα Αριστερά, ούτε στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Τα πράγματα, όμως, γίνονται χειρότερα από τη στιγμή που ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε την “Ελευθεροτυπία”, την μήτρα δηλαδή του Τύπου, από την οποία προέρχεται η Εφημερίδα των Συντακτών. Να σημειώσω εδώ, όμως, ότι όπως λένε οι παλιοί, “η Εφημερίδα των Συντακτών ενσωμάτωσε ότι χειρότερο υπήρχε στην Ελευθεροτυπία” και η αλήθεια είναι ότι αυτό φαίνεται.

Κάποιοι από τους συντάκτες της Εφημερίδας των Συντακτών ετοιμάζονται τώρα για την “Ελευθεροτυπία” του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατά καιρούς “μαζεύει” διαφόρους δήθεν Αριστερούς δημοσιογράφους, οι οποίοι με πολύ μεγάλη προθυμία εκτελούν τις εντολές του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ