Σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Άννα Διαμαντοπούλου για την υποψηφιότητά της στο ΠΑΣΟΚ – Το πρόσωπο-κλειδί μέσα στην κυβέρνηση

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Θα κατέβει λέει η πολιτικά χρεοκοπημένη, Άννα Διαμαντοπούλου για να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Και ξαφνικά γεμίζουν οι ιστοσελίδες και οι στήλες των εφημερίδων με παραπολιτικά σχόλια ότι είναι, δήθεν, η μοναδική που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ότι είναι δήθεν “πρωθυπουργήσιμη”.

Οι γραφίδες της διαπλοκής που παίρνουν απευθείας γραμμή από το Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Για το τι είναι η Άννα Διαμαντοπούλου τα έχει γράψει πολύ ωραία ο Γιώργος Λακόπουλος. Εκείνο που δεν πρέπει να λησμονούν οι δημοκρατικοί πολίτες είναι ότι η Άννα Διαμαντοπούλου είναι ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ.

Η στήλη σας αποκαλύπτει σήμερα ότι η υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου γίνεται σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Το σύστημα Μητσοτάκη επιδιώκει να διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο και στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά. Η Άννα Διαμαντοπούλου είναι ο Δούρειος Ίππος του συστήματος Μητσοτάκη. Συνδετικός κρίκος, μάλιστα, λένε ότι είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει ακόμη… στενότερες σχέσεις με την πρώην υπουργό του Σημίτη.

Ο Γιώργος Φλωρίδης κάτω από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
Ο Γιώργος Φλωρίδης

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ