Σε δύο Black Lists η Δόμνα Μιχαηλίδου – Τα τηλεφωνήματα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Η Πυθία αποκαλύπτει

Δεν πάνε καλά τα πράγματα, όπως μαθαίνω για τη Δόμνα Μιχαηλίδου. Όπως σας έχω γράψει ξανά στο παρελθόν – όχι στο πολύ μακρινό – σύντομα θα αποτελέσει τον αδύναμο κρίκο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ίσως στο μέλλον να βρεθεί και εκτός κυβέρνησης. Γνωρίζω τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, που όχι μόνο την αντιμετωπίζουν αρνητικά και ενδέχεται μελλοντικά να επηρεάσουν αρνητικά τον πρωθυπουργό, αλλά και που έχουν αρχίσει να… μοιράζουν “καυτούς” φακέλους στην πιάτσα.

Σαν να μην έφταναν αυτά για την Δόμνα, τα πράγματα έχουν γίνει πολύπλοκα και στη σχέση της με το Μεγάλο Λιμάνι, με τον Πειραιά ντε. Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι η Δόμνα είχε άριστες σχέσεις τόσο με τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ.

Και γράφω “είχε”, γιατί τώρα βρίσκεται σε δύο Μαύρες Λίστες. Σε εκείνη του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως όλοι οι βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται στον Πειραιά, λόγω Ολυμπιακού, και σε εκείνη του Μητροπολίτη Σεραφείμ, ο οποίος αφορίζει βουλευτές που ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μιλάμε για αληθινή τραγωδία.

Σε ότι έχει να κάνει τη σχέση της με την Εκκλησία, η Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά το πάγωμα των σχέσεών της με τον Σεραφείμ έχει πυκνώσει τα τηλέφωνά της στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Τώρα, για το τι συζητάνε θα σας το γράψω προσεχώς…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...